2015-01-18 07:44:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Este jól fog szórakozni

Napi horoszkóp január 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold átlép a Bak jegyébe, ez az ön horoszkópjának legmagasabb pontja. Ma kiélheti kreatív hajlamait, ugyanakkor nyugtalanság is gyötörheti. Ne izgassa fel magát, mert ezzel csak pazarolja az energiáját - engedje, hogy a többiek megnyugtassák, este pedig sétáljon egy nagyot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap nem lesz egyszerű: a Hold ugyan délután jegyet vált, de közben még tart a holdszünet, és ez zavarhatja önt: úgy érzi majd, mintha meg lenne kötve a keze. Családjában régi ellentétek újulhatnak ki, amiért a Merkúr és a Vénusz együttállása okolható! Próbálja meg elkerülni a veszekedést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold már a Bak jegyében áll. Majdnem minden bolygó az ön horoszkópjának felső részén található: legyen magabiztosabb, de ne menjen ebben túl messzire, mert pengeélen táncol. Minél természetesebb, annál jobb. Este ne maradjon otthon, szüksége van a szórakozásra!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold már a Bak jegyében áll, közelít a Mars kellemes fényszögéhez, ám mivel a Plútó szemben áll önnel, jobb, ha nem tervez már fajsúlyos feldatokat. Ha esetleg dolgoznia kell, lassan kezdjen a munkájához. Délután helyezze magát kényelembe, mert a nagyobb vállalkozások nem állnak jó csillagzat alatt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bak jegyében áll: kedve támad egy kicsit kimenni a természetbe, a friss levegőre. Tervezzen be egy hosszú sétát, jót tesz majd önnek! Délután egyszerre rossz érzése támad - talán dolgozni akar? Rajta, senki sem gátolja meg ebben. Este készítse fel magát a következő napra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Mars szemben áll az ön jegyével – készüljön fel arra, hogy ez a nap nem lesz egyszerű: rengeteg feladatot bíz önre a családja, szinte lehetetlen végezni minddel egy nap alatt, ám ön nem nyugszik, amíg mindenki kívánságát nem teljesíti. Ennek az lehet a vége, hogy valamit elront vagy elfelejt. Tanuljon meg nemet mondani!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az Ön uralkodó bolygója a Vénusz a Vízöntő jegyében áll. Ez elsősorban barátságossá, nyílttá, és szeretetreméltóvá teszi önt, mindenki szerencsés, aki ma az ön közelében lehet. Még azok az emberek is valahogy boldogabbnak érzik magukat, akiknek csak rövid időre akad dolguk önnel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az ön hagyomány szerinti uralkodó bolygója a Mars, együtt áll a Neptunusszal. Ez szárnyakat adhat Önnek. Vegyen részt a családi ebéden, mert különben a kedvese nagyon meg fog sértődni emiatt. Ha bármilyen más dolga akadna, azt ne ma intézze el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Minden 180 fokra fordul ön körül. Semmi sem stimmel, minden félresikerül. A Szaturnusz már a Nyilas jegyében áll, ráadásul kellemetlen fényszögben a Marssal és a Neptunusszal. A környezetének rossz hangulata Önre is átragad. Meg nem érdemelt kritikákat kaphat, mások lehúzzák azt, amire ön tulajdonképpen büszke volt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold nem sokára a Bak jegyébe lép, és ön újra kivirulhat. Ami tegnap még problémát jelentett, azt holnap már könnyedén meg tudja oldani. Egészsége kitűnő, és ha sokat mozog, helyesen táplálkozik, csodálatosan érezheti magát. Este jól fog szórakozni, végre kitombolhatja magát!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma véletlenül se menjen vásárolni, még a sarki fűszereshez sem. Hajlandó lesz olyasmit is megvenni, amire egyáltalán nincs szüksége senkinek. Délután hagyja, hogy a családja elkényeztesse, és ne felejtse el felhívni a legjobb barátját sem! Csodálatosan szórakozhatnak együtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold késő délután már az ön barátait jelző 11. napházban jár: új embereket ismerhet meg, és a Hold kíváncsivá teszi. Még az sem lesz ellenére, ha mások mondják meg Önnek, hogy mit is kellene tennie. Ne játsszon mások érzelmeivel!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: